Hiii...!


Sunday, July 15, 2018

Bila Tiba Hari Minggu 2

Assalamualaikum

Hari ini 15hb Julai 2018 hari Ahad. Awal2 pagi kitorang dah bersiap nak ke Taman. ๐Ÿ˜ƒ

Hamzah bangun awal kot. Dia yang kejutkan Nusaibah. Ok la tu. Huuhu. Kali ni kitorang pergi Taman Titiwangsa. Best sebab cantik dan meriah. Tadi pun parking full, jenuh juga. Ummi minta Nusaibah dan Hamzah doa moga cept dapat parking.. Tak lama kemudian alhamdulillah ada rezeki parking.

Kat Taman Titiwangsa ada playground yang banyak dan laluan joging yang best. Ummi dan ayah gilir2 jaga anak bilamana nak joging.  Nak Fight to slim hahaha.





Dalam jam 10 lebih kitorang gerak balik. Sebelum balik rumah, kami singgah UIA makan sarapan + tengahari terus. Yeay.. 2 hari ummi gantung kuali ๐Ÿ˜›

Petang kami tak kemana, just menghabiskan masa bersama dirumah. Its time terbaik sebenarnya untuk luangkan masa bersama keluarga ๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah, hari ni anak2 happy. Malam dah penat. Jam 9 dah tidur. Sekian kisah apa bila tiba hujung minggu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

-Catatan seorang ummi-
"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::