Hiii...!


Wednesday, June 1, 2011

Istiqomah 1

Assalammualaikum w.b.t

Lama rasenya ana tak menulis di teratak Hati Sesejuk Salju ni. Bukan busy pun, buat-buat busy. Bukan tak niat nak tulis, tapi nak fokus menulis tu yang kena perlukan masa yang terbaik. Sedih juga tika blog dah di create tapi sepi yang teramat lama.



Istiqomah itu sukar, tapi bukan bermaksud xperlu berusaha untuk istiqomah....untuk beristiqomah perlukan usaha, tak pun gagal dahulu atau perlu mencuba dulu.. baru wujud kesedaran, kepentingan dan penambah baikkan..cewah..nak cover le tu..hehe. InsyaAllah...doakan ana istiqomah, biar apa yang nak di sampaikan sedikit tapi kerap...tambahan...ana dah cuti semester ni...harap blog ni pula baru mula semesternya dan no cuti-cuti dah...semester blog adalah semester panjang sepanjang zaman..InsyaAllah...Moganya bergitu la...heee.

Wassalam

"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::