Hiii...!


Thursday, February 9, 2012

Coretan Sementara Menunggu

Assalamualaikum w.bt..

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi maha Penyayang...
Segala puji bagi Allah, tuhan sekalian alam..
Selawat ke atas rasul junjungan Nabi Muhammad s.a.w..

Dengan adanya rahmat Allah, diri ini masih terus bernafas..melalui hari-hari yang penuh cabaran. Entah kenapa malam ini terasa ingin mencoret sesuatu di blog. No idea. Hanya membiar jari-jemari ini terus lincah menekan keyboard notebook kecil ini. Mood sayu. Sayu memikirkan pelbagai perkara. Pertamanya, alhamdulillah surat permohonan praktikal dah dihantar tinggal menunggu jawapan dari pihak company. Jika tempat itu adalah tempat terbaik untukku menjalani praktikal, moga Allah permudahkan. Keduanya, sudah tahu no bilik semester hadapan. Just nak plan macamana nak angkat barang dari blok lama, pape pun semangat nak angkat barang itu sangat tinggi =). Ketiganya, esok adalah hari keluarnya result exam...debonya..InsyaAllah, redakan debaran dengan berzikir.. SubhanaAllah. .Alhamdulillah.. Allahuakbar! Ya, Allah..kuatkan hati hambamu yang kerdil ini untuk menerima result esok, aku reda atas apa sahaja yang telah Engkau tentukan buatku.. Begitu jua dengan rakan-rakanku..berikanlah kejayaan kepada kami....amin.! Keempat, tak beli tiket balik UUM lagii.....rajinnye nak balik..huhu. Kelima, minggu ini sibuk untuk kenduri di rumah Along..best2 ^__^. Keenam, mana dik bongsu saya tak balik-balik lagi ini, pergi tengok bola, lama sangat..tah menang ke tak Perak tu..aish...risau dibuatnya, semoga die selamat sampai rumah...

Semoga Allah permudahkan urusanku, keluargaku dan sahabat-sahabatku.


Selamat Malam. Wassalam.

"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::