Hiii...!


Thursday, February 26, 2015

Makan malam syarikat suami



Annualy dinner Pro Khas. Tema. "MTv Award"
Ade tak macam ikut tema. hihi. 
Cakap kat suami, erm.. segan le plak.
Suami jawab, ala..dunia je tu.hihi.

Yang penting, pergi untuk eratkan siraturahim, berkenalan dengan kawan-kawan office suami.
So far so good.
Dapat plak doorgift Powerbank Pineng..wahaha.. tokey powerbank dapat powerbank.hihi

Yang penting, dapat makan dan... 
alhamdulillah dapat selesaikan kewajiban kepada Allah walaupun majlis berlangsung.

"Dimana bumi dipijak, disitu Islam dijunjung:
...
...
Rezeki pada malam tu, walaupun tak dapat hadiah cabutan bertuah top 5 tapi
dapat tersenarai hadiah top 50. Wah.. moga itu berkat sebab keluar untuk tunaikan kewajipan padaNya. Alhamdulillah!

Hadiahnyaa....jeng-jeng...

Jeng...jeng..! Post ini di sambung taip semula rini. hee.

Hadiah dah ambil. Alhamdulillah rezeki hp samsung dual.
 Cakap kat suami, "Allah akan beri apa yang kita perlu"
So...jika hadiah cabutan hadiah dapat sebiji bawang pun, tetap bersyukur sebab itu rezeki dariNya.
Sebiji bawang itu sebenarnya yang kita perlu, jika Allah dah tetapkan.

Allah Maha Tahu 

So.... kalau tak dapat dapat apa yang kita mahu tu, maksudnya Allah tahu ia perlu dimiliki dengan cara lain.hehe.

Sekian

p/s : Masa dinner ni, kebanyakkan officemate suami cakap "dah bersalin ke" huuu. Sebab tak nampak perut.

"Belum lagi...perut ada ni smebunyi dalam tudung"
Tapiiiii, lepas dinner tu...jumpe orang je, ada je tegur perut dah nampak, baru imbul soalan bila due dan lain2 seangkatan.... erm, baby dengar kot kawan2 ayah cakap..tu dia besar cepat2...

hehe

Alhamdulillah, fasa trimester ke 3, Moga Allah mudahkan.

Anak ummi...Jangan nakal, aktif tak pe.. sebab aktif itu tanda anak ummi ayah ni sihat.

Wassalam
:D






"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::