Hiii...!


Thursday, March 19, 2015

Bye2 Febuari 2015

Bismillahirahmanirahim. 

Bulan Febuari yang penuh dengan cerita, kenangan dan kisah yang ingin diingati.

16 Febuari 2015

Pertama kali meraikan hari lahir bersama kekasih hati yang bernama suami.
Tq so much abangg

Sempena hari lahir, suami bawa pergi jalan2 ke Petro Sains.
 Best jugak, kami pergi naik ERT.. hehe ala2 keluar dating.
Bukan tak boleh naik kereta tapi suami nak merasa keluar berdua dengan menaiki kemudahan awam.

Walaupun penat, tapi berbaloi..
Yuhuu.. :)

Allahurabbi kejutan di hari lahirku,
balik-balik... ternampak kad dan coklat atas meja.
"Buat isteri tercinta"

Pastu cari suami satu rumah...
Dalam bilik, belakang pintu, dapur, toilet.. bawah meja pun tak de. Kot2 menyorok kan.hehe
 Pelik bin ajaib, bila dia letak sebab selalunya orang terakhir keluar rumah adalah diriku dan balik rumah dulu pun diriku.

Baca bait demi bait dalam kad, Allahurabbi mengalir air mata. 
Terkejut... kata tak pandai buat surprise. hehe.
Terharu sebab dia berusaha nak buat surprise walaupun selalu kata diri tak pandai nak raikan hari lahir orang dan buat surprise.

Tq abang.. Moga Allah kasihi dirimu.

Balik kampung pulak, 
dapat makan kek pulak...yeayyy..
Ya Allah engkau lindungi dan kasihlah pada insan yang cube untuk mengembirakanku disisi keluargaku ini.

Cukup 2 hari di Felcra, hari Jumaat kami pulan ke Kampar sebelah suami.
Esoknya kami gerak ke Taiping untuk berfamily day.
Alhamdulillah best... :)

Aktivitinya hanya

Makan
Mandi kolam
Bergambar

Anak saudara paling best sebab puas mandi kolam
Mak cik-mak cik duk tepi kolam makan dan makan.
Pak cik-pak cik join anak-anak buah main dalam kolam.

Kolam itu kami yang concer!!
Yeeey.. :)

Mula-mula takut nak mandi sebab takut bila dah turun dalam air susah nak naik atas ..haha
tiba-tiba kak ipar kata seronok masuk dalam air, terasa ringan je perut.

ish yeke...

So... time orang dah tak ramai nak main air, ku pun pe lagi
terjunnnnnn......
Wah memang ringannya perut... :)

Suke tak anak ummi? hehe.

nanti lahir kita belajar berenang yep










"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::