Hiii...!


Thursday, August 17, 2017

Kembali ke dunia penulisan ๐Ÿ˜„

Bismillahirahmanirahim.
.
Setiap perjalanan kita, pasti ada hikmah dan asbab. Alhamdulillah. Bersyukur dengan apa sahaja limpahan nikmat yang Allah beri.
.
Insyallah akan mengaktifkan semula blog ini. Mendapat semangat untuk sebarkan kebaikan berkaitan kesihatan hidup. Sebelum ni duk fikir, blog adalah satu warisan untuk dibaca anal cucu akan datang dan medan dakwah menyampaikan kebaikan.
.
Lately, atas sokongan suami untuk hidupkan semula blog. Selain tujuan yang sebelum ni.. insyallah.. saya akan cuba menulis semula untuk berkongsi pengalaman dan tip2 kesihatan , kecantikan dan keselamatan diri dan keluarga.
.
Semua bermula.. bila kami menghadapi sedikit masalah kesihatan.. antara yang bantu membantu selain nasihat doktor adalah maklumat2 digoogle. Masyallah...
.
Pernah terfikir, jika tiada mereka yang sudi kongsi dan menulis pengalaman hidup kesihatan keselamatan dan tip2 mereka. Dimana kami nak tahu pengalaman orang lain yang menghadapi masalah yang sama.
.
Banyak peluang pahala jila kebaikan dan maklumat dikongsi dan jika ia di amalkan maka berpanjangan lah pahala. Moga ada sahamnya untuk dibawa ke sana nanti . Insyallah.
.
Now saya merupakan pengedar sah shaklee. Insyallah. Siapa yang perlukan bantuan . Boleh cari saya hamya klik disini ya http://www.wasap.my/+60196858487/shaklee .


"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::