Hiii...!


Thursday, December 11, 2014

Jaga makan ye!

Fasa baru in coming....!

Sekarang alhamdulillah dah mula berselera mkan, tersenyum cik abe tengoknya. hehe. Sekarang bila nak makan sesuatu tu asyik duk teringat je selagi xdapat. Aa...! Malam tadi pun, gara-gara tengok along post gambar kak long mera punya roti canai ni la duk terbayang-bayang roti canai sampai ke malam..huuuuu....


Balik saja my love dari tempat kerja, solat maghrib.

"Malam ni syg nak makan apa"
"Makan buah je la" (Dimata terbayang-bayang roti canai kak long mera tadi)
"Eh ibu mengandung tak boleh diet2, kena makan, nanti lapar, buah je tak cukup"
"Erm....tak pe, boleh makan oat jugak (Sedap juga Radix oat HPA pagi tadi)"
"Betul ke ni... kalau sayang nak masak pape masak la, tak pe..(kes malas nak masak sebab cik abe malam-malam nak makan buah je...huhu)"
"Ke nak makan luar"
"Erkkk....sebenarnya teringin roti canai"
Fuhhh...terkeluar jugak.hehe. Asalnya xnak bg tahu sebab kesian tgk suami baru balik keje....huhu.


Last-last siap laju-laju zoom.... pergi solat isyak dulu kat surau taman melewar then... pe lagi, pekena la roti canai mamak satu!!

Dapat juga semalam roti canai semalam. Bahaya betul tengok orang-orang pos gambar makanan ni.hahaha. Sian kat ibu-ibu mengandung ni..kot teringin tak de kat Malaysia guane.haha

Pape pun.... pemakanan mesti terjaga.. U see... Inilah jadual pemakanan berkhasiat yang harus di ikuti olehku. Arahan cik abe.Tapi si isteri................ main acah2. Disiplin sehaaaa.... plzzz!!



Makan cukup2 dan berkhasiat ye puan sehaaa...supaya boleh tembam dan sihat macam anak buah bertiga tu..hahahaha....



Sekian !! :)


"Addin An-Nasihah ^___^

No comments:

Post a Comment

:::SAHABAT-SAHABATKU:::